top of page

Моника от Приятели продава къщата си, имало духове

Актрисата Кортни Кокс, която стана известна с ролята си на Моника в сериала "Приятели", призна, че е решила да продаде къщата си, защото в нея има духове. Кортни беше гост в предаването на Джими Кимъл и разказа какво точно се е случило.


"Старият собственик на къщата дойде при мен и ми каза, че в нея е имало развод, който завършил много зле и в къщата има призрак. Помислих си: „Да бе, със сигурност“. Но други хора в тази къща, мои приятели, ми казаха, че са видели в нея жена, седяща на ръба на леглото", каза тя. Въпреки това тя не им повярвала. Мнението ѝ обаче се променило, след като пощальонът позвънил на вратата.


"Един ден бях в къщата и наистина не вярвах в тези паранормални неща. Чух някой да ме вика. Беше пощальон. Отворих вратата и той каза: "Знаете ли, че тази къща е обитавана от духове?" Казах: "Защо мислите така?" След това той посочи с пръст към мен и каза: "Защото някой стои зад вас." Това беше моментът, в който си казах, че ще продам къщата", каза тя. Кортни посочи, че след това не можела да спи сама в тази къща, а скоро след инцидента си опаковала нещата и се преместила.


Неотдавна в друго интервю актрисата разказа и за духовете, които я преследват от години - тези на пристрасняването. Кортни се е подлагала на десетки пластични и козметични процедури и в един момент е била зависима от това. Моника разказва, че целта на всичко е била да изглежда млада.

0 views0 comments
bottom of page