Куриоз в Пловдив: Клиент си купи минерална вода, в тубите имало ракия

Куриозен случай в Пловдив. Ракия в бутилки от минерална вода откриха в супермаркет в града. За течността станало ясно след рекламация от клиент, предаде Нова тв.

Партида от 10 туби с вместимост от 10 литра всяка са получили в супермаркет в пловдивския район „Южен“. Осем от тях били продадени, докато се разбере, че течността в тях не е вода. Хората, подали сигнала, са установили, че минералната вода всъщност има аромат на ракия.

Служителите в магазини се изненадали от находката, след като лично дегустирали съдържанието. „Гледаме на този случай с майтап, защото такова нещо не ми се беше случвало - да си купиш минерална вода, а вътре да се окаже ракия“, коментира Дафина Дългърова - собственик на обекта.

Съдържанието на бутилките са установили вероятно и други клиенти, тъй като запис от охранителните камери показва как клиенти след купуването на туба с вода, след час се връщат за още две от същата партида.

От Агенция по храните извършиха проверка в супермаркета и не откриха нарушения. От фирмата, произвела водата пък, отказват коментар. Останалото количество ракия от туба и половина беше иззето от полицията. Прокуратурата образува проверка на случая.

0 views0 comments