top of page

Денди в кома и с опасност за живота след побоя

Светският хроникьор Любомир Милчев - Денди е със счупен череп и животът му е в опасност. Той е в медикаментозна кома, след жестокия побой, който му е бил нанесен, съобщиха от УМБАЛ "Св. Анна" (Окръжна болница).

"Има сериозна опасност за живота му. Приет в четвъртък – с тежка черпно-мозъчна травма. За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание. Бит е брутално в главата", каза пред Нова тв Антон Луков, говорител на лечебното заведение. От "Телеграф" пък съобщиха, че полицията разследва опит за убийство срещу Денди. Той живее в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“. Именно там, паднал по очи, той бил открит от негов приятел, с когото съжителствали. Това станало в 2 ч. след полунощ в петък. Мъжът бил разпитан и обяснил, че излязъл от жилището още в четвъртък. Когато се прибрал при Денди, външната врата била заключена отвътре. Човекът отключил и останал безмълвен. Милчев лежал на пода, а на главата му зеела огромна рана. Той незабавно извикал линейка и полиция.

По време на огледа станало ясно, че Денди не е бил нападнат в апартамента, а някъде навън. Той обаче е бил в безсъзнание и не е бил разпитан. Една от версиите на разследващите е, че е възможно и въпросният приятел на Денди да е излъгал. Той е бил разпитан, като се проверява алибито му, къде е бил във фаталната петъчна нощ. Иззети са камерите в района на апартамента. По оперативни данни Милчев се е прибирал и е избухнала свада с негов познат, който го е ударил в главата. С последни сили той успял да стигне жилището си, където се е заключил, а след това е припаднал.

0 views0 comments
bottom of page